#ЩедриятВторник

През 2020 г. #ЩедриятВторник е на 1 декември – Световен ден на дарителството и доброволчеството, на който благотворителните организации използват силата на социалните медии, за да достигнат до сърцата на милиони дарители в над 110 държави по целия свят. В България партньор на движението #ЩедриятВторник е Фондация Bcause.

Тук ще откриете всички възможни начини да подкрепите нашата кауза! Разчитаме на всички, които разпонават нуждата грижата за психичното здраве да се основава на човечноста и човешките права.

DMS MEKA  =>  17 777 

Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS MEKA  на номер 17 777 . За абонати на Telenor, VIVACOM и A1. Цената на един SMS е 1 лв., за потребители на предплатени услуги един SMS е 1,20 лв. с ДДС, за абонаментни дарения стойността е 2 или 5 лв. месечно. За  други начини за даряване през DMS прочетете ТУК

ПЛАТФОРМАТА 

През платформата за набиране на средства PLATFROMATA.BG можете да дарите сума по Ваше усмотрение.  Кампанията е активна до края на месец декември.  Направете своето дарение ТУК.  

БАНКОВ ПЪТ

Средства можете да дарите и директно на банковата ни сметка: BG30FINV91501217482476 . 
За корпоративни дарения не се колебайте да се свържете с Ирина за подписване на дарителски договор. 

CSR: СЕМИНАР ЗА ПСИХИЧНО ЗДРАВЕ НА РАБОТНОТО МЯСТО 

До края на годината предлагаме CSR възможност за тези, които имат желания да проучат опциите за психичноздравна подкрепа на служителите си, особено сега, в условията на пандемия. “Кожа” предлага консултации и семинари на тема психично здраве на работното място, проведени от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит и международна практика, с възможност за провеждане на английски. Средствата ще бъдат вложени в кампанията за изграждане на първата мека стая за изолация в психиатрията в Ловеч. Пишете ни! 

PATREON

Patreon е платформа, която позволява дългосрочно, на месечна база,  да подкрепяте създател на продукт или услуга. Повече за платформата и как функционира можете да прочетете ТУК, а ако искате да станете наш покровител, можете да го направите ТУК

 

Конференцията, посветена на Обсесивно-компулсивното разстройство (ОКР) и свързаните с него растройтва, която се проведе в края на 2023 г., представи петима лектори с различен с различна експертиза. В този материал ще намерите както кратки описания на техните презентациите, така и видеозаписите от конференцията. Ще намерите и личните истории на хора, живеещи с ОКР, с което се надяваме, че ще видите това разстойство през неговия ежедневен човешки облик.
ОКР конференция
Георги Ненов. На 37 години1 от София . Неженен, но щастливо обвързан и баща на едно малко Кате. Създател и водещ на подкаста “Свръхчовекът с Георги Ненов”, който от почти 8 години всеки вторник разказва истории, които вдъхновяват. Отдаден на спорта - в конкретния момент на бразилското джу джицу. Забавлява се като кара неща - автомобил, мотоциклет и/или ски. Обича да чете и слуша книги и подкасти и да се среща с хора за пример. Напоследък посещава училища извън София, за да се срещне с гимназисти и да им разкаже за уроците, които той е получил от над 400 госта и да им помогне да повярват, че имат свой собствен свръхчовешки път - в образованието, в кариерата, в живота.
Gerogi Nenov Ubermensch
Оля Антонова, позната като Оля Малинова, е известна с много неща, но две се открояват - комедия и вино. Семейният бизнес на Оля е първият и най-голям производител на плодови вина в България - "Трастена". Заедно с Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова основават компанията за стендъп "Три жени на микрофона". Сред популяните спектакли на компанията са "Добрата, Лошата и Красимира" и моноспектакълът "Министър на щастието".
Olq 2
Имаме удоволствието да Ви поканим на еднодневна конференция, посветена на Обсесивно-компулсивното разстройство (ОКР). Събитието е както за хора с преживелищен опит и техните близки, така и за професионалисти, които биха желали да обогатят познанията си.  Фокусът на конференцията е върху напредъка в разбирането и менажирането на това сложно и хетерогенно психично състояние, а лектори, с които ще Ви срещнем, са специалисти с богат, дългогодишен международен опит. 
Обеивно компуливно разтрото (Facebook Cover) (1) tran
Регистрирана разпознаваемост, декларативна толерантност и обществена значимост на проблемите на психичното здраве, но и повече консервативност. Това отчита нова втора вълна на експериментално изследване на „Кожа“,
Как миcлим за пcихичното зраве
"Човек на годината" 2022 беше присъдена на добролците, активистите и организациите, подкрепили засегнатите от войната в Украйна. "Кожа" получи това признание за психичноздравната помощ, която предостави онлайн още в първите часове на бомбардировките, а по-късно и на терен в София.
317513814-883058982689688-4299891078554369143-n