Елена Георгиева

Казвам се Елена и съм гещалт психотерапевт и кариерен консултант. Имам над 15 години практика в Канада с клиенти от различни култури. От една година практикувам и в България. Моят житейски път път ме накарa да развия силен интерес към личностното израстване и стремежa към свободата да бъдеш себе си. Възприемам индивидуалните проблеми като тясно свързани с нашите взаимоотношения: не само тези, които имаме с другите, но и тези, които имаме със самите себе си. Терапията, която предлагам, е вдъхновена главно от geshtalt и психодинамикa, тоест отдавам значение на начина, по който неразрешените трудности от миналото допринасят за настоящите мотиви за консултация. Считам, че терапевтичната връзка е привилегировано място, което прави възможно разпознаването и лекуването на минали травми, когато те се появят отново. Виждам психотерапията като безопасно и поверително пространство, където топлата връзка, пропита с дълбоко уважение, позволява на клиента да срещне себе си и да pазвиe способността си да прави промени, които имат смисъл за него на емоционално, когнитивно и поведенческо ниво.

Д-р Слава Гергова

Казвам се Слава и призванието ми е да помагам на възрастни и тийнейджъри да използват емоционалната си интелигентност, за да преодоляват несгодите в живота. Дълбоко вярвам, че всяко човешко същество заслужава да живее щастлив и пълноценен живот, без страдание. Само че понякога травми от детството, дисфункционални взаимоотношения в миналото или настоящето и неразрешени вътрешни конфликти ни пречат да го направим. Аз помагам на хора, живеещи извън родината си и на такива с мултикултурен произход да се освободят от нездравословните модели на поведение и мислене и да сключат мир с миналото си.

Магдалина Койчева

Работя в областта на психичното здраве от 2016 г. За това време съм развила уменията и практиката си в направлението Системна/фамилна психотерапия. Работя с деца, тийнеджъри, брачни двойки и семейства. Имам интереси в областта на детското развитие и партньорските взаимоотношения. Вярвам, че промяната е трудна и почти невъзможна, когато човек се опитва да я осъществи сам, и не знае как. За мен психотерапията е възможност да съпроводя клиентите си по техния път на промяна и да им помогна да намерят нов смисъл на случващото им се.

Ина Тонева

Здравейте, името ми е Ина Тонева. Винаги съм вярвала, че професията би ми дала призвание. Търсейки призванието си учих различни неща. Преминах през различни направления и образования, Авиационна техника и технологии, Финанси, Учителска квалификация и изгубена по пътя си, срещнах Психотерапията, първо като клиент, а впоследствие като призвание. Последните 6 години от живота ми открих себе си и преживях себе си. Записах се и завърших обучение за психотерапевт в Български институт по гещалт терапия, завърших магистратура Обща психология на английски език в Софийски университет, започнах собствена практика и се научих да искам и мечтая. Бих се радвала да бъда подкрепа, защото вярвам силно в нея, за човешки същества, срещащи затруднения по пътя си, дори леко изгубени. Темите, с които работя са трудности в професията майчинство, тревожност, себеразвитие, травматични преживявания, бърнаут. Срещите провеждам на живо и онлайн.

Делян Савов

Делян е клиничен социален работник. Предлага консултиране при обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР) и свързани разстройства, трикотиломания, дерматиломания, тревожни разстройства и зависимости. Професионалният си опит получава в България и в САЩ. Член е на Международната фондация за ОКР (IOCDF).

Константин Петров

Казвам се Константин Петров и съм Неорайхиански психотерапевт и кариерен и екзекютив коуч. Завършил съм бакалавърска степен по „Икономика на търговията” в УНСС и магистърска степен по „Международни икономически отношения”. Животът обаче ме отведе по различен път през 2016 г., когато се посветих на психотерапията. Завършил съм Българския институт по неорайхианска аналитична психотерапия и практикувам […]

Мая Михайлова

Мая Михайлова е клиничен и консултативен психолог, с 19 години клиничен професионален опит и практика с клиенти с различна психологична проблематика. Член е на ЕАТА (Европейска асоциация по транзакционен анализ) и на БАТА (Българска асоциация по транзакционен анализ).

Валентина Стойчева

Валентина е клиничен психолог, специализиращ в работата с всички видове травма. Има докторска степен по клинична психология от Adelphi University Ню Йорк, САЩ.

Ралица Пеева

Ралица е терапевт и доктор по социални науки. Тя е мотивационен и онтологичен коуч, специализирала е когнитивно-поведенческа терапия и невро-лингвистично програмиране. Член е на Aмериканската асоциация на терапевтите (American Counseling Association), Aвстралийската асоциация на терапевтите (Australian Counselling Association) и на Mеждународната коуч федерация (International Coaching Fedеration). Започва самостоятелна практика като терапевт и коуч през 2009 […]

Мила Петкова

Д-р Мила петкова е психоаналитик акредитиран член на международното общество по невро-психоанализа. Специализира в областта на зависимостите, но също така работи с клиенти с депресивни и тревожни състояния, както и с хора адаптиращи се към нова култура при местене в чужбина. През февруари 2016 г. защитава докторската си степен по психоанализа и философия на културата […]