Интервюта

Представяме ви нашите лични разговори с популярни лица на непопулярни теми. В тях различни хора отговарят на едни и същи въпроси, защото няма само един верен отговор. Когато става въпрос за психичното здраве, всеки отговор е верен.

Златина Иванова е по настоящем мрежови инженер, с призвание в политиката и медиите. С последните се е занимавала малко повече от 10 години. Пътищата им се разделят по взаимно несъгласие, но с взаимно примирение.
Zlati
Николай Герев е основател на сдружение "Един живот", благодарение на което десетки хора с увреждания са успели да се изкачат високо в планината. По професия е кинезетерапевт. На 19 години започва да обикаля и помага на домове за деца и младежи с умствена изостаналост. През 2016-та година благодарение на него за първи път мъж в инвалидна количка изкачи връх Мусала. А през 2017-та благодарение на Николай и негови приятели деца с двигателни проблеми направиха поход Ком-Емине.
Nikolaj-Gerev
Весела Тотева е продуцент на съботно-неделния сутрешен блок на Нова телевизия "Събуди се" и журналист с повече от 18 години практика. Зад гърба си има преборена хероинова зависимост, която описва в автобиографичната книга "Падение и спасение: Изповедта на една хероинова наркоманка", по която е заснет филмът "Доза щастие". Освен на журналистиката, тя посвещава последните години от живота си и на младите хора и борбата им с дрогата и насилието. Весела ни напусна внезапно на 4 март 2019 г.
Vesela-Toteva
Водещият на прогнозата за времето на NOVA - Николай Василковски, започва телевизионната си кариера в телевизия ММ. От 2010 година е част от екипа на Нова телевизия. Той е човекът, който владее природните стихии и винаги е в епицентъра на бедствието.
Nikolay-Vasilkovski
Георги Ненов е създателят на един от първите български подкасти - "Свръхчовекът". Както Георги, така и подкастът, са насочени към вярата в себе си и многобройните възможности, които се разгръщат пред нас по всяко време и във всяка ситуация. С разговори с вдъхновяващи хора, които живеят живота на мечтите си, Георги цели да мотивира своите слушатели да вървят по пътя си с увереност в собствените си способности и така да сътворят едно по-добро бъдеще. За самия Георги най-важно е да знаете, че: обича Неда, семейството и приятелите си; обича да се среща с нови хора, да чете книги, да слуша подкасти и да спортува. Георги обича да помага.
Georgi_Nenov
Мария Пеева е създател на блога "Мама нинджа", където разказва за щурото си, голямо и шумно семейство. Освен това е съпруга, майка, свекърва и баба, а някъде между печката и пералнята е успяла да вмести и кариера на дългогодишен преводач и обичан автор. Ако я питате какво обича най-много, ще ви отговори - Иван, децата, шумните семейни вечери, кафето, книгите, хъскитата, морето, роклите си и Фройд. Под Фройд има предвид котарака ѝ, а не стария Зигмунд.
Maria-Peeva-1
Миролюба Бенатова е журналист, носител на множество наши и международни награди, които отличават както професионализма на работата ѝ, така и нейната обществена значимост. Познавате работата й в сферата на разследващата журналистика от ефирите на националните телевизии БиТВ и НоваТв. Миролюба отразява процеса срещу българските медици в Либия, за който по-късно издава книгата „Кристияна Вълчева: Осем години заложница на Кадафи“, публикувана и във Франция, Германия и Белгия. Пише за списанията L’Europeo, Amica, Playboy, „Жената днес“. От скоро е самостоятелен парашутист, за което казва, че помага “да си спокоен и да не забравяш, че има само тук и сега”.
Miroliuba_h1000px
София Йотова е автор, блогър, презентатор, организатор на практически работилници със семинарен характер, посланик на инициативата на Джейми Оливър Food Revolution и сертифициран Eating Psychology Coach към The Institute for the Psychology of Eating в Колорадо, САЩ, международен кореспондент на Холандския институт по храна и дизайн, а също така и TED лектор. Тя е създател на Foodie Boulevard - интерактивна платформа за култивиране на гъвкави здравословни навици у хора на всякаква възраст, с всякакви знания, умения, нужди, опит и възможности.
Sophie
Познавате Емо като басиста на П.И.Ф., момчето с дългата коса, цветни дрехи и меланхолия. Свирил e и с групите Jeremy? и AMORIC. Емилиян е завършил Бас китара в Национална музикална академия.
VSN3424
Димана Йорданова е родена на 6.04.1986 г. във Велико Търново. Завършва гимназия с профил "Изобразително изкуство", по-късно следва Балканистика във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий". Носител на Първа награда на Международния литературен конкурс „Алда Мерини 2016” и националния конкурс за дебютна литература "Южна пролет" за стихосбирката "Жената и мъжете, които бях", "По гръбнака". Занимава се с това да търси думите, които се обичат. Иска животът да е по-справедлив и да започва не по-рано от 10 сутринта.
VSN2917c