Интервюта

Представяме ви нашите лични разговори с популярни лица на непопулярни теми. В тях различни хора отговарят на едни и същи въпроси, защото няма само един верен отговор. Когато става въпрос за психичното здраве, всеки отговор е верен.

Славея Георгиева се занимава с графичен дизайн. Сред клиентите ѝ са небезивестни сладоледени производители, както и световни организации, защитаващи детските права. Славея е с екипа на "Кожа" от самото му зареждане и много преди това.
slaveya
Мариана Събева завършва кино и телевизионна драматургия в Калифорния Стейт Юнивърсити Нортридж. Работи като сценарист и копирайтър. Един от авторите на театралните пиеси "Късметът на кукувицата", "Апетит", "Мовименто: вариации". Мариана е ко-водещ на подката "Естествен интелект", в който се говори за психичното по полезен и разбираем начин. 
Mariana_koja
Краси Георгиев е роден в София, но прекарва десетилетия в Лондон и Джаксън, Уайоминг, преди да се установи отново в родния си град. Дипломиран психолог, интересите му обхващат работа с деца в неравностойно положение и консултации по спортно хранене. Спортната му кариера включва над 60 маратона и 30 ултрамаратона по цял свят. Краси е първият българин, завършил успешно най-тежкия ултрамаратон в света - "Badwater", провеждан в Долината на смъртта в Калифорния, където пo време на състезанието средната температура на въздуха надвишава 45°C. Той е сред малкото спортисти, пробягали успешно полярния ултрамаратон "Frostskade 500", пустинния Маратон на пясъците и ситуираният в джунглата ултрамарон "Brazil 135". В началото на май 2019 Краси преодоля предизвикателството Коридор 8, като пробяга разстоянието от Черно до Адреатическо море (1200 км) за 15 дни.
Краси Георгиев
Василена  започва кариерата си като стажант - репортер в сутрешния блок "Здравей, България". По-късно 5 години като редактор в "Часът на Милен Цветков". От 2016г. е репортерът с усмивката в сутрешния блок "Събуди се". През 2021г. стартира собствена рубрика "Новите известни" в "Здравей, България".
Vasilena
След 13 години във Франция Маргарита Тодоринска решава да се завърне в България. Занимава се с развитието на различни проекти в областта на културата, частния бизнес и собствени инициативи. В очакване е на първия си роман.
Margo
Познавате Део от всякакви размери екрани, сцени и писти. Води предаването „Джубокс“ по БНТ 1, „Джубокс: любовни квартири“, „Рекламна пауза“ и „Големите 10“, бил е един от водещите на предаването „Това го знае всяко хлапе“, водил е X Factor и „Спорт Тото“ по bTV. Део е победител в благотворителното риалити шоуто VIP Brother 2009г. , а в Dancing Stars отпада преди финала. Участвал е в няколко български пълнометражни филма, като в „Бунтът на L“ е в главната роля. Имам собствен музикален албум „Това съм аз“.
Deo
Яна Бюрер Тавание е съосновател и директор на глобалната инициатива за социално ангажирано изкуство Fine Acts. Съосновател на най-голямата платформа за доброволчество в България TimeHeroes.org, в момента член на борда й. Създател и директор на програма „Кампании и комуникации“ на Българския хелзинкски комитет в периода 2009-2014 г.; от 2016 г. е заместник-председател на организацията. Има над 10 години опит в журналистиката, носител е на много български и международни журналистически награди. Яна е Старши стипендиант на TED, Млад глобален лидер на Световния икономически форум и Стипендиант на Кралското дружество на изкуствата. През 2012 г. списание WIRED я включва в своя Smart List на "50-те човека, които ще променят света". Има бакалавърска степен по Комуникации и магистърска по Политически науки от Софийския университет, специализирала е в Харвард, Йейл и Оксфорд.
Yana_crop
Веско Николов е фотограф на свободна практика и преподавател по фотография. Има участия в множество изложби и публикации както у нас, така и по света. Специализирал се е в портртетната и корпоративна фотография, но му се отдава да снима сватби и много планини, където се отдава на хобитата си (в планинте, не на сватбите). Живее и работи в София, а Фотографското си образование получава е University for the Creative Arts в Рочестър, Англия.
IMG_20180119_101928_786-1
Лайла Аградо e транссексуална-хетеро-жена, родом от Москва. Тя е деен активист за правата на хората с различна сексуална ориентация и полова принадлежност. Познавате я от многобройните ѝ изяви на малкия екран, а може би от клубния живот на столицата.
Laila2-1