Интервюта

Представяме ви нашите лични разговори с популярни лица на непопулярни теми. В тях различни хора отговарят на едни и същи въпроси, защото няма само един верен отговор. Когато става въпрос за психичното здраве, всеки отговор е верен.

Георги Ненов. На 37 години1 от София . Неженен, но щастливо обвързан и баща на едно малко Кате. Създател и водещ на подкаста “Свръхчовекът с Георги Ненов”, който от почти 8 години всеки вторник разказва истории, които вдъхновяват. Отдаден на спорта - в конкретния момент на бразилското джу джицу. Забавлява се като кара неща - автомобил, мотоциклет и/или ски. Обича да чете и слуша книги и подкасти и да се среща с хора за пример. Напоследък посещава училища извън София, за да се срещне с гимназисти и да им разкаже за уроците, които той е получил от над 400 госта и да им помогне да повярват, че имат свой собствен свръхчовешки път - в образованието, в кариерата, в живота.
Gerogi Nenov Ubermensch
Оля Антонова, позната като Оля Малинова, е известна с много неща, но две се открояват - комедия и вино. Семейният бизнес на Оля е първият и най-голям производител на плодови вина в България - "Трастена". Заедно с Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова основават компанията за стендъп "Три жени на микрофона". Сред популяните спектакли на компанията са "Добрата, Лошата и Красимира" и моноспектакълът "Министър на щастието".
Olq 2
Силвия Великова е водещ и редактор на предаването "Преди всички" по Българското национално радио, програма "Хоризонт" и съдебен репортер. Силвия е и майка на четири деца. Завършила е "Българска филология", в СУ "Св. Климент Охридски", след това учи известно време втора специалност - журналистика.
Silvia Velikova 2
Капка Тодорова, журналистка и писателка, живее в Берлин. Автор на две сатирични книги, кореспондент на български медии от Германия.
kapka
Рут Колева е българска джаз, Ар енд Би и соул певица, както и активист за човешки права в България.
Ruth_Koleva
Иван Стоянов, известен с драг алтер егото си Angelica Summer, e съвременен ЛГБТИ артист и музикант, роден в София, който понастоящем учи и работи в Кьолн. Съосновател е на експерименталната група The Strawberry Finns. Занимавал се е с различни театрални проекти, както и социална работа с деца от аутистичния спектър. Най-новият му проект са песни в стил политическо инди, където Иван отправя своите политико-сатирични коментари, свързани с актуалните събития в България.
Angelica Summer open graph
Ирина Флорин е музикален изпълнител и моден дизайнер. Музикалната ѝ кариера започва през 1981 г., когато е поканена от Георги Найденов и Иван Христов за вокал в първата формация на група "Домино". В началото на 1989 г. записва първите си малки винилови плочи „Кръговрат“ и „Телевизионна неделя“, а скоро след това излиза и първият ѝ дългосвирещ албум „Краят на началото“. През 1994 г. Ирина издава първия си албум на компактдиск: „Стъклен свят“, от който излиза и първият сингъл на певицата. През 1996 г. излиза албумът „Цвят лилав“, през 2001 г. - албумът „В трето лице“, 2004 излиза албумът “Друга”, последван от “Копринена жена” през 2010. През годините Ирина Флорин влиза в състава на множество музикални проекти и издава няколко самостоятелни сингъла, сред които “Цвят лилав (2006г.) и “Пътуване” (2007г.). Новата ѝ песен “Заспи сърце” вече се върти по българските радиа.
IMG_0402
Георги Тошев е журналист, телевизионен водещ, автор на поредица биографични книги, последната от които разказва необикновената история на българският актьор Георги Парцалев. Водещ е на научно популярното предаване по bTV „Непознатите“ , а професионалният му път минава през редакциите на в. „24 часа“, в. „Дневник“, сп. „Едно“, сп. „Лик“, bTV и БНТ.
GEORGI-TOSHEV
Прея е поп и арендби певица. От края на 2018 г. се продуцира сама, след 5 години като част от лейбъла „Монте Мюзик“. През 2019 г. издава дебютния си албум Preyah, a през ноември на същата година печели наградата „Жена на Годината“ в категория Музика.
bg-1-scaled (1)